Relationships

#relationships #relationship-happy #cum-il-conquer #signs-relationship #secret-relationship

5 signs bizarre as the your relationship coming of final

You of much time together and nothing not will sa looks separate Or no sound for the that the your lover soon has some behaviour bizarre laudable but . of the Before you enjoy the hard too analyzes these 5 signs and view if not somehow them Announces early end So you will have to the time save relationship if is the most or even sa be ready cool (pe cat ) obvious possible.

1. S-a apucat de hobby-uri noi 

Si nu vorbim despre mersul la sala. Merge la fotbal, la sala, s-a inscris intr-un club de poezie, joaca sah sau a inceput un curs nou de programare. Pasiuni despre care nu ati vorbit vreodata, dar pare sa si le fi descoperit de curand. De fapt, el fuge de tine si de realtia voastra. 

2. Is very (prea) cute

Inainte de a te bucura de micile atentii pe care le credeai inaccesibile, gandeste-te si la o alta varianta. Unii barbati devin excesiv de draguti cand se simt vinovati. Nu te grabi sa crezi ca te insala, dar este posibil ca, subconstient, sa regrete ca te va face sa suferi. Prea multa dragalasenie e suspecta. 

3. Is certaret and contemptuously

La cealalta extrema, orice neatentie a ta este motiv de cearta. Nu ti-ai spalat cana de cafea, ai intarziat 5 minute, orice nimic care inainte nu parea sa-l deranjeze acum a devenit "deal-breaker". Pregateste-te de o discutie serioasa, in care e posibil sa-ti spuna ca nu se mai regaseste in relatia voastra. 

4. Too much% 2Fprea little privacy

Chiar daca e greu de crezut, accesele de pasiune sunt la fel de ciudate ca si lipsa totala a atractiei in dormitor. Sunt o forma de evitare a verbalizarii altor frustrari, explica specialistii in relatie, asa ca nu te bucura inainte de vreme. 

5. Are brusc o memorie de elefant 

... si iti reproseaza toate nimicurile peste care credeati ca ati trecut. Certuri repetitive pe motivul alegerii celui mai prost hotel in vacanta sau pe motiv ca ai fost/nu ai fost la cina cu parintii lui de acum 3 luni si asa mai departe sunt de fapt semne ca verbalizeaza frustrari vechi ce ascund unele noi. 

Toate aceste semne sunt important de luat in calcul impreuna. Expertii avertizeaza ca unele schimbari in bine nu sunt semne ale linistii dinaintea sfarsitului, asa ca nu te grabi sa-l judeci stramb. Este important sa stii cauza schimbarilor. 

 

Article written by

Stefan Pavel

See all articles

Articles from relationships

Weather in Woodbridge

24° C

Min.:14° C

Max.:24° C

clear sky