Relationships

#seduction #How-to-il-conquer #relationships-happiness

3 for the method be may smart

Do you want to come back eyes after you - e enough to get dress sexy Want to ? conquer Then is the need something may much than a outfit interesting Power of seuctie stand in attitude so what as iata would have to do such that to leave always a strong impression:

1. Atentie la cei din jurul tau 

Inconjoara-te de persoane atractive, dar si mai putin atractive. Contrastul cu cele din urma te scoate in evidenta si te va face mai atractiva decat poate te simti. De asemenea, studiile au aratat ca persoanele care se inconjoara de alti prieteni placuti, sociabili, atractivi tind sa fie privite la fel. Suna destul de cinic, dar orienteaza-te in functie de situatie si inconjoara-te de persoanele care te avantajeaza atunci cand vrei sa faci o cucerire. 

2. Incredere in tine 

Stim ca ai mai auzit asta, dar atitudinea este esentiala. Seducatoare nu inseamna frumoasa in stil reviste glossy, ci inteligenta, cu simtul umorului, cu bun gust si bun simt etc. O astfel de persoana poate adopta atitudini felurite: misterioasa, sexy, copilaroasa etc. Tu decizi. In plus, arata celor din jur ca-ti pasa de ei, ca-ti place de ei, fara a fi vulgara. Fii autentica si sincera. 

3. "Imbatraneste" with grace

Vrand-nevrand, anii se aduna. Sexologii asigura insa ca trecerea anilor poate fi sexy. Lasa anii sa treaca si invata ceva odata cu fiecare an care se scurge. Vei fi mai stilata, mai eleganta, iar asta poate fi extrem de seducator. 

Foto: hepta.ro 

Article written by

Stefan Pavel

See all articles

Articles from relationships

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.